22. oktoober 2009

Peekoniomlett fetajuustu ja šampinjonidega

Vaja läheb:
4 muna
150 ml piima
1 sl jahu
näpuotsatäis tüümiani
soola, pipart
6 viilu peekonit
1 suur tomat
125 g šampinjone
4 sl pehmet fetat

 

Tee nii:
Klopi munad lahti. Sega jahu vähese piimaga (et ei jääks tükke) ning lisa koos ülejäänud piimaga munale. Maitsesta tüümiani, soola ja pipraga. Ühe portsu jaoks prae 3 viilu peekonit ühelt ja teiselt poolt. Vala peale pool munasegust ning prae mõlemalt poolt kuldseks. Tee samamoodi ka teine omlett. Puhasta ja viiluta šampinjonid. Prae ja maitsesta julgelt soolaga. Lõika tomat sektoriteks ja aseta omletile. Tõsta peale feta ning šampinjoniviilud. 

Kogus: kahele

Kommentaare ei ole:

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails