22. oktoober 2009

Poissmehe salat krõbeda peekoniga küüslaugukastmes

Vaja läheb:
5 keedetud kartulit
200 g värsket kurki
3 jääsalati lehte
1 sibul
10 peekoniviilu
6 sl pehmet fetat
12 musta oliivi
lihaüldmaitseainet, tilli, tüümiani, soola
200 ml hapukoort
1 sl majoneesi
1 suur küüslauguküüs

 

Tee nii:
Valmista kõigepealt kaste. Selleks sega hapukoor, majonees ja pressitud küüslauk. Lisa maitse järgi soola ja tilli. Seejärel vamista salat: Lõika iga peekoniviil neljaks ja prae ilma rasvata krõbetaks. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Viiluta sibul ning prae peekonirasvas klaasjaks. Lõika keedetud kartulid kuubikuteks. Vajadusel lisa pannile õli ning prae kartulid krõbedaks. Maitsesta lihaüldmaitseaine, tilli ja tüümianiga. Tükelda jääsalat ja kurk ning tõsta taldrikule. Aseta peale kartulid, sibul ja fetajuust. Kõige peale pane peekon. Kaunista salat oliividega. 

Kogus: kahele näljasele

Kommentaare ei ole:

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails