Vaja läheb:
200 g kodujuustu
4 sl hapukoort
0,5 sl mahedat sinepit
soola
1 tl hakitud tilli
1 tl hakitud peterselli
2 keedetud muna
1 väike sibul
50 g värsket kurki
4-6 keskmist kartulit
2 vähesoolast heeringafileed (u 150 g)
Tee nii:
Pane kartulid keema. Haki munad kahvliga peeneks, viiluta sibul ja lõika kurk väikesteks kuubikuteks. Sega kodujuust, hapukoor, sinep, till, petersell ja hakitud kurk ning maitsesta soolaga. Viiluta ka heeringafileed. Kui kartulid on keenud, siis lase neil natuke jahtuda ning seejärel viiluta. Pane kartulid taldikule, aseta peale sibularattad, tõsta peale kodujuustukaste ja heeringafilee. Kata munaga ja kaunista tilliga.
Kogus: kahele
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar