22. oktoober 2009

Imehea halvaa-hapukooretort


Vaja läheb:
200 g halvaad (võib olla meelepärase maitsega)
600 g hapukoort
4 sl suhkrut
1 pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
Pool klaasi õunamahla


Tee nii:

Küpseta tordipõhi, lase jahtuda ja lõika kaheks. Alumine kiht immuta poole mahlaga. Sega omavahel 400 g hapukoort, purustatud halvaa (umbes 50 g võiks jääda pealeraputamiseks) ja 2 sl suhkrut ning määri segu biskviidile. Tõsta peale ka teine kiht, immuta samuti mahlaga ning kata 200 g hapukoore ja 2 sl suhkru seguga. Peale raputa halvaa puru. Aseta külma vähemalt 2 tunniks. Väga ruttu saab mahlase ja maitsva tordi.

Kogus: 10 - 12 tükki. 24 cm läbimõõduga vorm.









Kommentaare ei ole:

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails