Vaja läheb:
200 g halvaad (võib olla meelepärase maitsega)
600 g hapukoort
4 sl suhkrut
1 pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
Pool klaasi õunamahla
Tee nii:
Küpseta tordipõhi, lase jahtuda ja lõika kaheks. Alumine kiht immuta poole mahlaga. Sega omavahel 400 g hapukoort, purustatud halvaa (umbes 50 g võiks jääda pealeraputamiseks) ja 2 sl suhkrut ning määri segu biskviidile. Tõsta peale ka teine kiht, immuta samuti mahlaga ning kata 200 g hapukoore ja 2 sl suhkru seguga. Peale raputa halvaa puru. Aseta külma vähemalt 2 tunniks. Väga ruttu saab mahlase ja maitsva tordi.
Kogus: 10 - 12 tükki. 24 cm läbimõõduga vorm.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar