Ega siin mingi erilise retseptiga tegu ei ole. Lihtsalt üks maitsev mõte rediste serveerimiseks. Turulettide vahel uudistades jäid juba kaugelt silma imeilusad redisekimbud suurte suurte redistega. Ja kui mahlased ja magusad need veel olid! Koju jõudsin, viilutasin kohe ühe taldrikutäie ja niristasin palsamikastet peale. Eriliselt lihtne ja sõltuvust tekitav. Eks see peaosaline ole siin rohkem kaste kui redis.
Palsamikaste on meie külmkapis kohal nr 1 - alati olemas ja söömiseks valmis. Segan seda alati kohe suurema koguse, sest viimasel ajal niristan seda tõesti igale poole. Kastme kokkusegamisel kasutan piimavahustajat. Vähemalt leidsin sellele suhteliselt mõtetule vidinale funktsiooni :)
Vaja läheb:
Rediseid
Palsamikastet:
1 dl oliivõli
1 dl palsamiäädikat
2 spl mett
2 spl sinepit
soola, pipart
kuivatatud tüümiani (või muid meelepäraseid ürte)
Tee nii:
Vispelda kastmeained kõik omavahel korralikult läbi ja jäta 10-15 minutiks maitsestuma. Seejärel maitse ja lisa vastavalt vajadusele magusust, soolasust või happelisust (säilita kastet külmas). Viiluta redised ja nirista kastet peale.
Palsamikaste on meie külmkapis kohal nr 1 - alati olemas ja söömiseks valmis. Segan seda alati kohe suurema koguse, sest viimasel ajal niristan seda tõesti igale poole. Kastme kokkusegamisel kasutan piimavahustajat. Vähemalt leidsin sellele suhteliselt mõtetule vidinale funktsiooni :)
Vaja läheb:
Rediseid
Palsamikastet:
1 dl oliivõli
1 dl palsamiäädikat
2 spl mett
2 spl sinepit
soola, pipart
kuivatatud tüümiani (või muid meelepäraseid ürte)
Tee nii:
Vispelda kastmeained kõik omavahel korralikult läbi ja jäta 10-15 minutiks maitsestuma. Seejärel maitse ja lisa vastavalt vajadusele magusust, soolasust või happelisust (säilita kastet külmas). Viiluta redised ja nirista kastet peale.
3 kommentaari:
Andra, Sinu pilte võib jäädagi imetlema!
Aitäh Sulle! Nii positiivsed kommentaarid teevad kohe tuju heaks!
see oli yllatavalt monus ampsatus :D aitah
Postita kommentaar