10. aprill 2012

Lavaši sisse keeratud omlett, rediste ja idudega

No kas saab olla hommikusöögiks midagi paremat kui wrap või lavaširull või üüratult suur paks võiku, mille vahelt oma külluslikkuse tõttu kogu sisu esimesel hammustamisel taldrikule kukub? Sellised toitvad lavaširullid viivad mõtetes suvistele piknikul või rannas käikudele, kuhu on ikka mõnus värskest pakatavat toidukraami kaasa võtta. Ja kui ma poes seda imearmsat roosat munakarpi nägin, hakkasid näpud kohe sügelema. Kas ei ole mitte nunnu?



Vaja läheb:
1 lavaš
4 muna
2 dl piima
soola, pipart, värsket tüümiani
kimp rediseid
kolm-neli peotäit idusid (nt mungoa)
150 g toorjuustu (nt redisega)


Tee nii:
Klopi munad piimaga lahti ja lisa maitseained. Prae keskmisel kuumusel kaks õhukest omletti ja jäta jahtuma. Viiluta redised. Määri lavašile toorjuust ning aseta peale omletid, viilutatud redised ja idud. Keera lavaši küljed sissepoole ja keera siis lavaš rulli. Lõika neljaks jupiks.


Kogus: 1 pikk lavaširull VÕI 4 kergeks eineks parajat rulli VÕI 16 rulli suupistelauale.


2 kommentaari:

Merit ütles ...

Mina kui majoneesimaniakk oleks selle wrapi vahele veel ilmselt veid kollase karriga maitsestatud majoneesi pressinud, aga küllap on ka ka ilma väga maitsev. Väilimus on küll imakaunis ja tervisest pakatav!

Andra Kalda ütles ...

Kusjuures majonees käis ka mul mõtteis, aga kuna lavaš on nii õhuke ning omlett ise andis piisavalt mahlakust, siis toorjuustust täiesti piisas. Aga eks loomulikult võib igaüks ise siia vahele pressida veel jääsalatit ja majoneesi ja miks mitte ka kanafileed, et toitvam saaks. :)

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails