Eile oli vaja ühele ootamatule külalisele midagi laua peale panna. Kuna kapis olid põhimõtteliselt ainult tuled ja sügavkülmas lesitas üks lehttaigen, siis tuli viimane kasutusele võtta. Seekord panin ikka väga lahke! käega vahele kahte erinevat suhkrut ja kaneeli. Kuna ma koguseid ei jälginud, siis soovitan lihtsalt olla priiskav ja mitte koonerdada nende suhkrutega, sest tulemus on tõesti vanilliselt ja kaneeliselt karamelline. Ja magus!!!
Vaja läheb:
500 g pärmi-lehttaigent
fariinsuhkrut
vaniljesuhkrut
kaneeli
Tee nii:
Laota lehttaigen lauale ja vajadusel rulli õhukeseks. Raputa peale fariinsuhkur, vaniljesuhkur (kui see on tuhksuhkru kujul, siis sõelu paksult peale) ja kaneel. Rulli taigen lühemast otsast tihedalt kokku (kui soovid rohkem ja väiksemaid rulle, siis pikemast küljest). Lõika 1,5-2 cm laiused tükid. Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit.
3 kommentaari:
Oh, see on eriti ahvatlev. Sööks kohe ühe :)
Nii maitsev et tahaks seda juba enda sisse lükkata
proovisin järgi
oooo
ajab mind märjaks
Postita kommentaar