3. aprill 2011

Karamellised kaneelirullid kõige suurematele maiasmokkadele

Eile oli vaja ühele ootamatule külalisele midagi laua peale panna. Kuna kapis olid põhimõtteliselt ainult tuled ja sügavkülmas lesitas üks lehttaigen, siis tuli viimane kasutusele võtta. Seekord panin ikka väga lahke! käega vahele kahte erinevat suhkrut ja kaneeli. Kuna ma koguseid ei jälginud, siis soovitan lihtsalt olla priiskav ja mitte koonerdada nende suhkrutega, sest tulemus on tõesti vanilliselt ja kaneeliselt karamelline. Ja magus!!!




Vaja läheb:
500 g pärmi-lehttaigent
fariinsuhkrut
vaniljesuhkrut
kaneeli

Tee nii:
Laota lehttaigen lauale ja vajadusel rulli õhukeseks. Raputa peale fariinsuhkur, vaniljesuhkur (kui see on tuhksuhkru kujul, siis sõelu paksult peale) ja kaneel. Rulli taigen lühemast otsast tihedalt kokku (kui soovid rohkem ja väiksemaid rulle, siis pikemast küljest). Lõika 1,5-2 cm laiused tükid. Küpseta 220 kraadi juures 10-15 minutit.

3 kommentaari:

Zoozi ütles ...

Oh, see on eriti ahvatlev. Sööks kohe ühe :)

Jakob Adrmann ütles ...

Nii maitsev et tahaks seda juba enda sisse lükkata

Jakob Adrmann ütles ...

proovisin järgi
oooo
ajab mind märjaks

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails