21. veebruar 2010

Peedi-mozzarellasalat karri-tüümiani kastmes

Seda salatit olen sel nädalal teinud juba kolm korda. Isu ei saa kuidagi täis. Äärmiselt lihtne valmistada ja sobib nii liha kõrvale kui ka eraldi toidukorrana. Kastme soovitan valmistada pigem tunde järgi, äädikat on vaja vaid sutsukene kerge hapuka maitse tekitamiseks. Kogusest jätkub kahele.


Vaja läheb:
200 g keedetud peeti
125 g mozzarellat
2 viilu saia
suur peotäis päevalilleseemneid

Kaste:
0,3 dl õli
0,5 -1 tl karrit
1 tl tüümiani
0,5 tl lahjendatud äädikat
1 tl vett

Tee nii:
Sega kokku kastme ained ja jäta kaste salati valmimiseni seisma. Rösti pannil esmalt kuubikuteks lõigatud sai ja siis päevalilleseemned. Viiluta peet ja aseta taldrikule. Tee sama ka mozzarellaga. Raputa peale saiakuubikud ja seemned. Sega kaste korralikult läbi ja nirista salatile. Head isu!

Kommentaare ei ole:

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails