22. detsember 2009

Peekoni-verivorstipirukad

Valmistasin lõbusate viineripirukate põhimõttel pirukaid verivorsti ja peekoniga. Tulemus sai väga maitsev. Isegi elukaaslane kiitis, kriitiline nagu ta on. Pirukad valiti ka Delfi Naisteka poolt korraldatud teistmoodi jõuluretseptide võistlusel kolmandaks üllatajaks. Auhinnaks toidupoolist Rannarootsi poolt. Suurepärane jõulukingitus!

Vaja läheb:
15 Pöialpoisi verivorsti
15 viilu peekonit
250 g pärmi-lehttaigent
1 muna

Tee nii:
Kui soovid, lõika verivorsti otstesse risti lõige. Keera vorstid peekoni sisse. Lõika lehttaigen lühemast otsast viieteistkümneks ribaks (taigent rullida ei ole vaja). Keera taignariba samuti vorsti ümber. Määri pirukad munaga. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.


Kogus: 15 tk

Kommentaare ei ole:

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails