21. juuli 2012

Pannikartulid marineeritud sibula ja parmesaniga

Sašlõki marinaadis kasutatakse üsna tihti sibulat, mis peale liha vardasse ajamist jääb lihtsalt üle. Et head kraami mitte raisku lasta, siis võib sibula lisada pannikartulite juurde. Suvel on need pisikesed värsked kartulid ühed minu lemmikud. Nende pärast võib mind leida ka hommikul kell kaheksa turulettide vahelt, et valmistada hommikusöögiks üks toekas salat praemuna ja just nendesamade kartulitega.  


Vaja läheb:
värskeid kartuleid, keedetuna
lihamarinaadist üle jäänud sibulaid
Õli ja võid praadimiseks
soola, küüslauku
parmesani

Tee nii:
Pigista sibulad liigsest vedelikust tühjaks ning prae õli ja või segus kergelt klaasjaks. Lisa pannile ka poolitatud kartulid ja peeneks hakitud küüslauk. Prae krõbedaks. Maitsesta soolaga. Serveeri hakitud maitserohelise ja riivitud parmesaniga.

5 kommentaari:

Ragne ütles ...

Nende sibulatega tuli mulle meelde, et mu säilituskarp jäi Sinu juurde. Saame vahetust teha, kui Pärnusse tulen, sest Sinu salatipurk on minu käes:)

Andra Kalda ütles ...

Oi, mul oli see endal ka täitsa meelest lännu :)

Anonüümne ütles ...

Kas sain õigesti aru, et kartulid ei pea eelnevalt keedetud olemagi?

PS. Ilus ja tore blogi on Sul!

Annika

Anonüümne ütles ...

Vaja läheb,
värskeid kartuleid,keedetuna

Andra Kalda ütles ...

Keetmata kartuleid tuleb lihtsalt kauem praadida. Eelnevalt valmis keedetud kartulid praevad kiiremini ja jäävad sellised mõnusa krõbeda koorikuga, kuid pehme sisuga. Tavaliselt keedan kartuleid varuga, sest tean, et meesperele meeldivad pannikartulid. Seetõttu on keedetud kujul nad peaaegu alati olemas:)

Mul on väga hea meel, et blogi meeldib :)

Kööginurk

Related Posts with Thumbnails