Kui tavapärane vorst ja juust hommikusel võileival on ära tüüdanud, siis tasub kaks rullikest ahju küpsema panna küll. Tulemuseks on aus suutäis taist “sinki”, millele lisavad iseloomu värsked ürdid, värskelt jahvatatud pipar ja rasvane salaami. Rulle võib süüa ka soojalt prae põhiosana või pakkuda lõikudena hoopis külmale lauale suupisteks.
50 g salaamit õhukeste viiludena
paar peotäit värsket oreganot ja majoraani
soola, musta pipart
Tee nii:
Tambi fileetükid kile vahel õhukeseks. Hõõru peale sool ja värskelt jahvatatud pipar. Aseta fileele õhukesed vorstiviilud ja maitseroheline ning keera tihedalt rulli. Mässi rullid toidukilesse. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Söö soojalt värske salatiga või lase jahtuda ning lõika viiludena leivale.
Tambi fileetükid kile vahel õhukeseks. Hõõru peale sool ja värskelt jahvatatud pipar. Aseta fileele õhukesed vorstiviilud ja maitseroheline ning keera tihedalt rulli. Mässi rullid toidukilesse. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Söö soojalt värske salatiga või lase jahtuda ning lõika viiludena leivale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar